top of page

Äänihoito

Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä mikä on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto.

Äänihoito perustuu värähtelyyn. Itse asiassa kaikki, mikä liikkuu, synnyttää ääntä, kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Toisin sanoen kaikki universumissa värähtelee jollain tietyllä taajuudella. Ääni on fysikaalinen ilmiö, joka kuljettaa sekä energiaa että informaatiota jossain väliaineessa. Tyhjiössä ääni ei kulje. Ääni on värähtelyä, ilmanpaineen vaihtelua ja kineettistä energiaa. Ääniaallon synnyttämä äänenpaine saa korvan tärykalvon värähtelemään aiheuttaen kuuloaistimuksen. Äänet kulkevat koko ihmiskehon lävitse vaikuttaen kehon nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin sekä värähdyttäen luustoa, kudoksia ja sisäelimiä.

Äänihoidossa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien tiibettiläisten kulhojen, kristallikulhojen, äänirautojen, äänipiippujen, gongien ja rummun sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.
Instrumentit pitävät sisällään perusäänen lisäksi lukuisan määrän ylä-ääniä eli harmonisia ääniä, jotka luovat erityisen äänimaailman. Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja.
Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, mikä aktivoi kehon parantavia energioita.
Henkilökohtaisessa hoidossa on mahdollisuus yhdistää hieronta ja äänihoito.
Yhdistelmähoidossa hieronta valmistelee kehon ja mielen vastaanottamaan syvän rentoutumisen tilan. 

Voit seurata tulevia Äänihoitoja täältä tai facebookista.

Voit myös tilata Äänihoitoja paikkakunnasta riippumatta ryhmille, tapahtumiin, työpaikoille tai kotiisi.

Voit myös saapua sovittuna ajankohtana valmiiseen tilaan Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Kysymykset ja tilaukset: info@valonkadet.com & 0400981113

Jani Toivonen © 2023

bottom of page