top of page

pe 01. maalisk.

|

Sound Healing Concert

Sound Healing Concert @Tampere

Sydämellisesti tervetuloa äänihoito-konserttiin Kehräämön jooga- ja hyvinvointitilaan Tampereelle!

Registration is Closed
See other events
Sound Healing Concert @Tampere

Paikka & aika

01. maalisk. 2019 klo 19.00 – 21.00

Sound Healing Concert, Finlaysoninkuja 9, 33210 Tampere, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa äänihoito-konserttiin!

Äänihoito rauhoittaa mielen ja syvärentouttaa kehon.

Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä mikä on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto.

Äänihoito perustuu värähtelyyn. Itse asiassa kaikki, mikä liikkuu, synnyttää ääntä, kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Toisin sanoen kaikki universumissa värähtelee jollain tietyllä taajuudella. Ääni on fysikaalinen ilmiö, joka kuljettaa sekä energiaa että informaatiota jossain väliaineessa. Tyhjiössä ääni ei kulje. Ääni on värähtelyä, ilmanpaineen vaihtelua ja kineettistä energiaa. Ääniaallon synnyttämä äänenpaine saa korvan tärykalvon värähtelemään aiheuttaen kuuloaistimuksen. Äänet kulkevat koko ihmiskehon lävitse vaikuttaen kehon nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin sekä värähdyttäen luustoa, kudoksia ja sisäelimiä.

Äänihoidossa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien kristallikulhojen, gongien, handpanin ja laulun sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, mikä aktivoi kehon parantavia energioita. Äänihoito on joka kerta erilainen.

Äänihoitajana toimii Jani Toivonen

www.valonkadet.com

***

Paikanpäällä on rajallinen määrä joogamattoja joten voit tuoda oman joogamaton, mukavuutta lisätäksesi voit tuoda mukanasi myös oman huovan, tyynyn ja ennen kaikkea vesipullon.

1.3.2018

Ovet aukea 18:30 -->

Äänihoito 19:00 - 21:00

Äänihoitokonsertti: 25€

Varauduthan käteisella ja otat mukaasi tasarahan.

Osoite:

Jooga- ja Hyvinvointila Kehräämö

Finlaysoninkuja 9, Tampere

***

Paikkoja on hyvin rajoitetusti joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa viestillä numeroon 0400981113 tai sähköpostiin info@valonkadet.com

Sitouduthan ilmoittautumiseen, kiitos!

Jaa tämä tapahtuma

Jani Toivonen © 2023

bottom of page