top of page

GONG YOGA

Gong Jooga on yhdistää joogan- sekä hyvinvoinnin eri 
ulottuvuuksia yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi.

Gong Jooga on luovuuden joogaa, se tukee ja opettaa kuinka intuitiivisesti voit itse viedä eteenpäin omaa hyvinvointia kaikilla sen tasoilla joka päiväisessä elämässäsi.

Gong Joogassa syvennytään omaan kehoon ja luodaan luonnollista yhteyttä omaan itseen äänen, liikkeen, pysähtymisen ja hengitämisen avulla.

Gong-Jooga alkaa perinteisillä joogaharjoituksilla, kuten asanoilla (asennot), mudrilla (sormi ja käsi asennot), bandhanoilla (lukot), paranyamalla (hengitys), meditaatiolla ja mantroilla. Gong Joogassa keskitytään 39 eri lihakseen, joista jokainen on lihas liitetty yhteen 12 päämeridiaanista, sekä tunteisiin mitä ne jakavat ja pitävät.

Tuomalla hengityksen, liikkeen, tietoisuuden, intention sekä äänen yhteen vapautam-me jumittuneita tunteita, ylikuormittunutta energiaa,vanhoja tapoja, sekä samalla luomme tilaa läsnäololle, luovuudelle, intuitiolle, ykseydelle ja täydelle resonanssille. Kun resonoit täydessä resonanssissa, resonoit kuin gongi.

Gong Joogan harjoitukset valmistelevat ja virittävät kehomme sekä mielemme vastaanottamaan syvän rentoutumisen tilan loppurentoutus äänihoidossa, missä soivat Kristallikulhot, Gongit ja laulu huuhtelevat kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Instrumenttien yläsävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, mikä aktivoi kehon parantavia energioita. 

Gong Jooga sessioit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta, tai muista harjoitteista.

Voit seurata tulevia Gong Yoga sessioita täältä tai facebookista.

Voit myös tilata Gong Joogaa sessioita paikkakunnasta riippumatta ryhmille, 

tapahtumiin, työpaikalle tai kotiisi.

Voit myös saapua sopivana ajankohtana valmiiseen tilaan Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Kysymykset ja tilaukset: info@valonkadet.com & 0400981113

 

Jani Toivonen © 2023

bottom of page