top of page

Acerca de

Sound Healing Äänihoito Äänihoitokonsertti Syvärentoutuminen rentoutuminen Äänimalja Äänihoito rentoutukset ryhmille, työpaikalle, tapahtumiin, yksityinen.

ÄÄNIHOITO

ÄÄNIHOITO ON SYVÄRENTOUTUSMENETELMÄ 

Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä sekä ylläpitää fyysistä hyvinvointia. 

Tämä hoitomuoto perustuu fysikaaliseen ilmiöön: Ääneen, joka kuljettaa energiaa ja informaatiota. Ääni on värähtelyä, ilmanpaineen vaihtelua ja kineettistä energiaa. Äänet pystyvät kulkemaan koko ihmiskehon lävitse vaikuttaen kehon nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin – aiheuttamalla värähtelyä luustossa, kudoksissa ja sisäelimissä.

Äänihoidossa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien kristallikulhojen, gongien, huilun, didgeridoon, handpanin, monochordin, koton, tamburan ja rumpujen värähtelyn puhdistaa kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Instrumenttien harmoniset äänet saavat kehon triljoonat solut soimaan ja näin purkamaan energiatukoksia sekä avaamaan energiakanavia, meridiaaneja.
 

Syvemmällä tasolla instrumenttien äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, aktivoiden kehon omia parantavia energioita.

ÄÄNIHOIDOT YRITYKSILLE

palaudu & hengähdä

DSC_8674.jpg
DSC_7762.jpg

TIEDUSTELE YKSITYISKONSERTTIA

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä elämäsi tilaisuus! 

Kiitos viestistäsi!
bottom of page