top of page

Acerca de

Yoga at Home

GONGJOOGA

GONGJOOGA ON LUOVUUDEN JOOGAA

Se auttaa ymmärtämään kuinka voit intuitiivisesti viedä eteenpäin omaa hyvinvointia jokapäiväisessä elämässä.

Gongjoogassa syvennytään omaan kehoon ja luodaan luonnollista yhteyttä omaan itseen – äänen, liikkeen, pysähtymisen ja hengitämisen kautta. Siinä käytetään perinteisiä joogan tekniikoita: asanoita (asennot), mudria (sormien ja käden asento), bandhanoita (lukot) ja pranayamajoita (hengitystekniikka).

 

Tuomalla hengityksen, liikkeen, tietoisuuden, intention sekä äänen yhteen pystymme vapauttamaan jumiutuneita tunteita, traumoja, ylikuormittunutta energiaa ja vanhoja maneereita. Samalla luodaan tilaa läsnäololle, luovuudelle, intuitiolle, ykseydelle ja täydelle mielen ja kehon resonanssille. Kun resonoit täydessä resonanssissa – resonoit kuin gongi!

Nämä joogiset harjoitukset valmistavat kehosi ja mielesi vastaanottamaan syvärentoutumisen tilan, jonka äänihoito-osuus antaa. Gongit, kristallikulhot, huilut sekä muut mielenkiintoiset instrumentit saavat kehosi solut purkamaan energiatukoksia sekä avaamaan meridiaaneja. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat äänivärähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa ja theeta-taajuuksiin, joka aktivoi kehon omia parantavia ominaisuuksia.

 

Gongjoogaan voi osallistua kokeneempi joogi tai vasta-aloittelija. Sessiot eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

Gongjoogaa yritystapahtumiin?

Gongjoogaa voit varata myös yksityistilaisuutena rymille, tapahtumiin, työpaikalle! Kysy rohkeasti hintoja, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen tilaisuus juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. 

Image by Olga Thelavart
Kopio tiedostosta IMG_2066.JPG

TIEDUSTELE YKSITYISHOITOA

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä elämäsi tilaisuus! 

Kiitos viestistäsi!
Anchor 1
bottom of page