top of page

pe 26. huhtik.

|

Karjalohja

Luovuusretriitti

Luovuusretriitti tuo meidät yhteen viikonlopuksi rentoutumaan, antautumaan luovuudelle, ilolle ja yhdessä ololle. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen luovuutensa kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuus elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa.

Registration is closed
See other events
Luovuusretriitti
Luovuusretriitti

Time & Location

26. huhtik. 2024 klo 14.00 UTC+3 – 28. huhtik. 2024 klo 16.00 UTC+3

Karjalohja, Heponiementie 21, 09120 Karjalohja, Finland

Guests

About the event

LUOVUUSRETRIITTI

Luovuusretriitti tuo meidät yhteen viikonlopuksi rentoutumaan, antautumaan luovuudelle, ilolle ja yhdessä ololle. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen luovuutensa kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuus elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä. Luovuuteen on monia teitä, yksi niistä on voida hyvin ja oppia voimaan hyvin, kykyä olla läsnä kehossa, kykyä rentoutua ja niin sanotusti tulemaan itsensä tieltä pois. Luovuudesta käsin pystyy oivaltamaan tärkeitä asioita elämästä, löytämään parempia ratkaisu ja löytää uutta inspiraatiota olla. Tämä kaikki avautuu paremmin, kun pääset itse kokemaan retriitillä mitä on luovan tilan hyvinvointi ja sen vaikutus tapaan elää joka päivästä elämää.

KENELLE RETRIITTI ON SUUNNATTU?

Kaikille, jotka kaipaavat irtiottoa arjesta ja haluavat elämäänsä lisää iloa, luovuutta, yhteyttä ja itsevarmuutta. Sinulle, joka toivot löytäväsi enemmän yhteyttä omaan luovuuteesi, tahdot tutkia ja vahvistaa omaa virtausta, oli se sitten musiikissa, ilmaisussa tai itsetuntemuksessa. Sinulle, joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää lisää läsnäoloa, leikkimielisyyttä, luontoyhteyttä omaan arkeen! Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi.

MIKSI TULLA RETRIITILLE?

Nykyään elämä vaatii meitä olemaan kuin super sankareita, jatkuvasti suorittamaan tehokkaammin sekä koventamaan tahtiamme… Olemme tavoitettavissa lähes jatkuvasti, ja teknologia näyttelee yhä suurempaa roolia jopa meidän vapaa-ajallamme. Monet meistä kokevat, että elämä on jatkuvaa suorittamista, ja helposti sitä toistaa arkisia askareita autopilotilla samalla kaavalla päivästä, viikosta, kuukaudesta jopa vuodesta toiseen kunnes tulee seinä vastaan, ja joudumme pysähtymään syystä tai toisesta.

Halutessamme muutosta arkeen, meidän täytyy ymmärtää oma elämämme kokonaisvaltaisesti. Tarvitsemme pysähtymistä, lepoa, liikettä, terveellistä ravintoa, aikaa itselemme ja rauhaa ympärillemme, jotta voimme kuulla paremmin sydäntämme ja ottaa pieniä askelia kohti oman elämämme hallintaa sekä läsnäolevampaa arkea. Äänihoitoretriitti on luotu toimimaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteenä kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä enemmän yhteyttä, merkityksellisyyttä ja rauhaa.

​ Meissä jokaisessa on uskomaton potentiaali ja voima meidän sisällä. Pystymme mitä uskomattomimpiin asioihin kunhan vaan löydämme sen oman juttumme, kaivamme sisältä sitä vahvaa energiaa ja potentiaalia. Tule herättämään sisäinen taiteilijasi, sisäinen taistelijasi, sisäinen tekijäsi, sisäinen äänesi, sisäinen luontosi. Tule herättämään itsesi. Kaiva itsesi esiin ja lähdet toteuttamaan omia unelmiasi selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Jatkossa löydät sisältäsi vastaukset, näet paremmin ratkaisut ja mahdollisuudet, alat hyödyntämään rohkeammin oman voimasi potentiaalia etkä piiloudu enää egon ja mielen tuottamien pienentävien ajatusten alle.

​ Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi. Tulet löytämään viikonlopun aikana lisää työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, saat lisää saman henkisiä ihmisiä ympärillesi ja herätät luovuutta sisälläsi.

​Viikonlopun jälkeen lupaamme, että uskallat helpommin. Löydät helpommin ratkaisuja. Sinulla on muutama ihminen lisää keneltä voit ja uskallat kysyä apua. Kaivamme hiukan sisällesi luovuutta, energiaa ja voimaa jolla jaksat paremmin sekä uskallat ottaa lepoa silloin kun on sen aika.

RETRIITTI SISÄLTÄÄ: 

2x yötä luonnon keskellä heponiemen hyvinvointikeskuksen huikeissa puitteissa mihin kuuluu ruoka ja lauantaina sauna:

Pe Illallinen. La aamupala, lounas ja päivällinen. Su aamupala ja lounas.

​2x Aamuharjoitusta 

2x Äänihoitokonserttia 

3x Luovuus workshop 

1x Maalaus workshop

1x Goodie bag (arvo 80€+)

Ja huippu porukan!

RETRIITIN JÄRJESTÄJÄ:

Jani Toivonen www.valonkadet.com

Jani on sisäisen voiman ja rakkauden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

PAIKKA:

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä missä keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien sekä metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA: Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Meillä retriitillä on perjantaina illallinen, lauantaina aamupala, lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

AIKA:

Retriitti alkaa 26.4.2024 ja paikalle voi saapua klo 14:00 alkaen, virallinen ohjelma alkaa klo 16:00. Retriitti päättyy sunnuntaina 28.4. klo 16:00.

HINTA & REKISTERÖINTI + OHJEET

Luovuusretriitti 440€ sis alv. 

Early bird price 380 sis alv. voimassa 28.3.2023.

Hinta sisältää täyden retritti ohjelman 3 päivälle, majoitukset, ruuat ja saunan. (+ Goodie bag arvo 80€+)

Maksu tapahtuu vähintään kahdessa osassa, ensimmäinen osa 220€ ( early bird 160€) ja toinen osa: majoitus ja ruoka maksetaan paikan päällä (220€)

MUKAAN TÄSTÄ: info@valonkadet.com tai ilmoittaudu nettisivujen kautta: www.valonkadet.com/luovuusretriitti

MITÄ TUODA MUKAAN?

-Lakanat (aluslakana, pussilakana ja tyynyliinan) 

-Mukavat ja lämpimät vaatteet. 

-Mukavat vaatteet liikkua.

-Kynän ja muistivihon/ paperia 

-Vesipullo -Henk koht hygienia tuotteet ja pyyhe 

-Joogamatto (Lainamattoja löytyy!)

Autolla: Kartta linkki heponiemeen: https://goo.gl/maps/CDxXA1k3aaUuXcaK6

Bussilla/ Junalla: Katso www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi

SPONSORIT:

Kaapa Mushrooms

Black Stuff

Ohakune

Möttönen Petnat

Luvassa on uskomaton viikonloppu hyvällä porukalla itseään kehittäen, uutta oppien ja akkuja ladaten täyteen energiaa!

Sydämellisesti tervetuloa ikimuistoiselle Luovuusretriitille! 

Share this event

bottom of page