top of page

pe 03. marrask.

|

Karjalohja

Sound Healing Retreat

Tällä retriitillä pääset oppimaan uusia tapoja pitää huolta omasta hyvinvoinnista, miten olla lä snä, tulla takaisin kehoon ja kuinka virittää oma intstrumenttisi sekä ennenkaikkea pääset kokemaan todellisen äänihoidon ja yhteentulemisen voiman.

Registration is closed
See other events
Sound Healing Retreat
Sound Healing Retreat

Time & Location

03. marrask. 2023 klo 16.00 UTC+2 – 05. marrask. 2023 klo 16.00 UTC+2

Karjalohja, Heponiementie 21, 09120 Karjalohja, Finland

Guests

About the event

Äänihoitoretriitti tuo meidät yhteen viikonlopuksi syventämään läsnäoloa, kuuntelua, itseilmaisua ja luontoyhteyttä. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen muusikon kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka musiikin parantava voima elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä. Tällä retriitillä pääset kokemaan todellisen äänihoidon ja yhteentulemisen voiman.

KENELLE RETRIITTI ON SUUNNATTU? Kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä lisää iloa, musiikkia, yhteyttä ja itsevarmuutta. Sinulle, joka toivot löytäväsi enemmän yhteyttä omaan ääneesi, tahdot tutkia tutkia ja vahvistaa omaa ääntäsi, oli se sitten musiikissa, ilmaisussa tai itsetuntemuksessa. Sinulle, joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää lisää läsnäoloa, leikkimielisyyttä, luontoyhteyttä omaan arkeen!

MIKSI TULLA RETRIITILLE? Lisää tietoa tulossa!

RETRIITTI SISÄLTÄÄ: 2x yötä luonnon keskellä heponiemen hyvinvointikeskuksen huikeissa puitteissa mihin kuuluu ruoka ja lauantaina sauna:

Pe Illallinen. La aamupala, lounas ja päivällinen. Su aamupala ja lounas.

​ 2x Aamuharjoitusta 2x Äänihoito-konserttia 3x Workshoppia 2x Yrittäjille suunnattua workshoppia Ja huippu porukan! 

RETRIITIN JÄRJESTÄJÄ:

Jani Toivonen www.valonkadet.com

Jani on sisäisen voiman ja rakkauden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

PAIKKA:

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä missä keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien sekä metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA: Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Meillä retriitillä on perjantaina illallinen, lauantaina aamupala, lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

AIKA:

Retriitti alkaa 3.11.2023 ja paikalle voi saapua klo 14:00 alkaen, virallinen ohjelma alkaa klo 16:00. Retriitti päättyy sunnuntaina 5.11. klo 16:00.

HINTA & REKISTERÖINTI + OHJEET

Luovuus retriitti yrittäjille 494€ sis alv. Early bird price 440 sis alv. voimassa 8.10.2023.

Mahdollisuus osamaksuun!

Hinta sisältää täyden retritti ohjelman 3 päivälle, majoitukset, ruuat ja saunan.

MUKAAN TÄSTÄ: info@valonkadet.com

www.valonkadet.com

MITÄ TUODA MUKAAN?

-Lakanat (aluslakana, pussilakana ja tyynyliinan) -Mukavat ja lämpimät vaatteet. -Mukavat vaatteet liikkua. -Kynän ja muistivihon/ paperia -Vesipullo -Henk koht hygienia tuotteet ja pyyhe -Joogamatto

Autolla: Kartta linkki heponiemeen: https://goo.gl/maps/CDxXA1k3aaUuXcaK6

Bussilla/ Junalla: Katso www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi

Luvassa on uskomaton viikonloppu hyvällä porukalla itseään kehittäen, uutta oppien ja akkuja ladaten täyteen energiaa!

Sydämellisesti tervetuloa Äänihoitoretriitille!

Share this event

bottom of page