top of page

About Us

valonkadet-12.jpg

Luovuusretriitti yrittäjille

Luovuusretriitti tuo yrittäjät yhteen viikonlopuksi rentoutumaan, antautumaan luovuudelle, inspiroitumaan ja oppimaan uutta. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen luovuutensa kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuus elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä. Luovuuteen on monia teitä, yksi niistä on voida hyvin ja oppia voimaan hyvin, kykyä olla läsnä kehossa, kykyä rentoutua ja niin sanotusti tulemaan itsensä tieltä pois. Luovuudesta käsin pystyy oivaltamaan yrittäjälle tärkeitä asioita, löytämään parempia ratkaisuja, keksimään innovatiivisia tapoja markkinoida ja löytää uusia asiakkaita. Tämä kaikki avautuu paremmin, kun pääset itse kokemaan retriitillä mitä on luovan tilan hyvinvointi ja sen vaikutus tapaan elää yrittäjänä.

heponiemi_tilat-ja-tilukset_ravintola-kappeli.jpeg
b5ccda32-67a3-45ff-a67c-1ead0d8db26a 2.JPG

Luovuusretriitti yrittäjille 8-10.9.2023

KENELLE RETRIITTI ON SUUNNATTU?

Pienyrittäjille, joilla on kova halu kasvaa ja kehittyä yrittäjänä. Sinulle, joka toivot löytäväsi enemmän merkitystä ja virtaa tekemiseen. Sinulle, joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää mieluummin ratkaisuja sekä mahdollisuuksia kuin velloa ideoidesi kanssa tekemättä niille mitään… 

MIKSI TULLA RETRIITILLE?

Meissä jokaisessa on uskomaton potentiaali ja voima meidän sisällä. Pystymme mitä uskomattomimpiin asioihin kunhan vaan löydämme sen oman juttumme, kaivamme sisältä sitä vahvaa energiaa ja potentiaalia. Tule herättämään sisäinen menestyjäsi, sisäinen taistelijasi, sisäinen tekijäsi, sisäinen yrittäjäsi, sisäinen luontosi. Tule herättämään itsesi. Kaiva itsesi esiin ja lähdet toteuttamaan omia unelmiasi isommin kuin koskaan aiemmin. Jatkossa löydät sisältäsi vastaukset, näet paremmin ratkaisut ja mahdollisuudet, alat hyödyntämään rohkeammin oman voimasi potentiaalia etkä piiloudu enää egon ja mielen tuottamien pienentävien ajatusten alle. 

 

Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi. Tulet löytämään viikonlopun aikana lisää työkaluja yrittäjyyteen, saat lisää tekijöitä ympärillesi ja herätät luovuutta sisälläsi. 

 

Aina on olemassa mahdollisuuksia ja keino mennä eteenpäin. Välillä sitä vaan uuvuttaa itsensä umpikujaan, on antanut mielen luisua negatiiviselle radalle ja mistään ei tunnu tulevan mitään. Olet yksin ajatustesi kanssa. Sinua ahdistaa, väsyttää ja nolostuttaa. Et oikein tiedä, että mitä pitäisi tehdä. Etkä uskalla avata suutasi. 

 

We hear you mate. Viikonlopun jälkeen lupaamme, että uskallat helpommin. Löydät helpommin ratkaisuja. Sinulla on muutama ihminen lisää keneltä voit ja uskallat kysyä apua. Kaivamme hiukan sisällesi luovuutta ja energiaa ja voimaa jolla jaksat paremmin sekä uskallat ottaa lepoa silloin kun on sen aika. 

RETRIITTI SISÄLTÄÄ:

2x yötä luonnon keskellä heponiemen hyvinvointikeskuksen huikeissa puitteissa mihin kuuluu ruoka ja lauantaina sauna:

Pe Illallinen. La aamupala, lounas ja päivällinen. Su aamupala ja lounas.

2x Aamuharjoitusta

2x Äänihoito-konserttia

2x Luovuus workshoppia

2x Yrittäjille suunnattua workshoppia

Ja huippu porukan! <3

RETRIITIN JÄRJESTÄJÄT:

PAIKKA:
 

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä missä keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien sekä metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA:

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Meillä retriitillä on perjantaina illallinen, lauantaina aamupala, lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

AIKA:
 

Retriitti alkaa 8.9.2023 ja paikalle voi saapua klo 16:00 alkaen,

virallinen ohjelma alkaa klo 18:00.

Retriitti päättyy sunnuntaina 10.9. klo 16:00.

HINTA & REKISTERÖINTI + OHJEET
 

Luovuus retriitti yrittäjille 550€ sis alv.

Early bird price 490€ sis alv. voimassa 30.6.2023 saakka.

Hinta sisältää täyden retritti ohjelman 3 päivälle, majoitukset, ruuat ja saunan.

 

 

 

MITÄ TUODA MUKAAN?

 

-Lakanat (aluslakana, pussilakana ja tyynyliinan)

-Mukavat ja lämpimät vaatteet.

-Mukavat vaatteet liikkua.

-Kynän ja muistivihon/ paperia

-Vesipullo

-Henk koht hygienia tuotteet ja pyyhe

-Joogamatto

 

Autolla:

Kartta linkki heponiemeen: 

https://goo.gl/maps/CDxXA1k3aaUuXcaK6

 

Bussilla/ Junalla:

Katso www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi

 

 

 

Luvassa on uskomaton viikonloppu hyvällä porukalla luovuutta kehittäen, uutta oppien, sparraillen liiketoimintaa ja akkuja ladaten täyteen energiaa... Jaksaa sit taas toteuttaa omia unelmiaan entistä paremmalla liekillä ja intohimolla! 

Sydämellisesti tervetuloa luovuusretriitille! <3

Jani Toivonen © 2023

bottom of page