top of page

Luovuusretriitti

Iloa, läsnäoloa, pysähtymistä, tanssia, maalausta, itsensä ilmaisua.

RIMG_1789.jpg

 Luovuusretriitti 26-28.4.2024

@ Heponiemi, Karjalohja

Luovuusretriitti tuo meidät yhteen viikonlopuksi rentoutumaan, antautumaan luovuudelle, ilolle ja yhdessä ololle. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen luovuutensa kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuus elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä. Luovuuteen on monia teitä, yksi niistä on voida hyvin ja oppia voimaan hyvin, kykyä olla läsnä kehossa, kykyä rentoutua ja niin sanotusti tulemaan itsensä tieltä pois. Luovuudesta käsin pystyy oivaltamaan tärkeitä asioita elämästä, löytämään parempia ratkaisu ja löytää uutta inspiraatiota olla. Tämä kaikki avautuu paremmin, kun pääset itse kokemaan retriitillä mitä on luovan tilan hyvinvointi ja sen vaikutus tapaan elää joka päivästä elämää.

KENELLE RETRIITTI ON SUUNNATTU?


Kaikille, jotka kaipaavat irtiottoa arjesta ja haluavat elämäänsä lisää iloa, luovuutta, yhteyttä ja itsevarmuutta. Sinulle, joka toivot löytäväsi enemmän yhteyttä omaan luovuuteesi, tahdot tutkia ja vahvistaa omaa virtausta, oli se sitten musiikissa, ilmaisussa tai itsetuntemuksessa. Sinulle, joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää lisää läsnäoloa, leikkimielisyyttä, luontoyhteyttä omaan arkeen! Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä,

paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi.

MIKSI TULLA RETRIITILLE?

 


Nykyään elämä vaatii meitä olemaan kuin super sankareita, jatkuvasti suorittamaan tehokkaammin sekä koventamaan tahtiamme… Olemme tavoitettavissa lähes jatkuvasti, ja teknologia näyttelee yhä suurempaa roolia jopa meidän vapaa-ajallamme. Monet meistä kokevat, että elämä on jatkuvaa suorittamista, ja helposti sitä toistaa arkisia askareita autopilotilla samalla kaavalla päivästä, viikosta, kuukaudesta jopa vuodesta toiseen kunnes tulee seinä vastaan, ja joudumme pysähtymään syystä tai toisesta.

Halutessamme muutosta arkeen, meidän täytyy ymmärtää oma elämämme kokonaisvaltaisesti. Tarvitsemme pysähtymistä, lepoa, liikettä, terveellistä ravintoa, aikaa itselemme ja rauhaa ympärillemme, jotta voimme kuulla paremmin sydäntämme ja ottaa pieniä askelia kohti oman elämämme hallintaa sekä läsnäolevampaa arkea. Äänihoitoretriitti on luotu toimimaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteenä kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä enemmän yhteyttä, merkityksellisyyttä ja rauhaa.

 

Meissä jokaisessa on uskomaton potentiaali ja voima meidän sisällä. Pystymme mitä uskomattomimpiin asioihin kunhan vaan löydämme sen oman juttumme, kaivamme sisältä sitä vahvaa energiaa ja potentiaalia. Tule herättämään sisäinen taiteilijasi, sisäinen taistelijasi, sisäinen tekijäsi, sisäinen äänesi, sisäinen luontosi. Tule herättämään itsesi. Kaiva itsesi esiin ja lähdet toteuttamaan omia unelmiasi selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Jatkossa löydät sisältäsi vastaukset, näet paremmin ratkaisut ja mahdollisuudet, alat hyödyntämään rohkeammin oman voimasi potentiaalia etkä piiloudu enää egon ja mielen tuottamien pienentävien ajatusten alle.

Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi. Tulet löytämään viikonlopun aikana lisää työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, saat lisää saman henkisiä ihmisiä ympärillesi ja herätät luovuutta sisälläsi.

Viikonlopun jälkeen lupaamme, että uskallat helpommin. Löydät helpommin ratkaisuja. Sinulla on muutama ihminen lisää keneltä voit ja uskallat kysyä apua. Kaivamme hiukan sisällesi luovuutta, energiaa ja voimaa jolla jaksat paremmin

sekä uskallat ottaa lepoa silloin kun on sen aika.

RETRIITIN JÄRJESTÄJÄ:

_edited_edited.jpg

Jani Toivonen

Jani on sisäisen rakkauden ja luovuuden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

IMG_20240312_094140_edit_188106357274941.jpg

AnneMari Niemi

Ansku on luovuuden ja läsnäolon lähettiläs, jonka missiona on tuoda maailmaan lisää rentoutta ja hyvinvointia taiteen keinoin. TunneFlow luo tilaa pysähtymiselle, auttaa elämyksillään hidastamaan tahtia ja oivaltamaan uutta. 

 

Ansku tulee vetämään maalaus workshopin. Tässä workshopissa opit ymmärtämään omaa luovaa prosessia, päästämään irti kontrollista, herättelemään mielikuvitusta ja uuden näkökulman avulla todennäköisesti yllättymään iloisesti!

PAIKKA:
 

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä missä keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien sekä metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA:

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Meillä retriitillä on perjantaina illallinen, lauantaina aamupala, lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

RETRIITTI SISÄLTÄÄ:

2x yötä luonnon keskellä heponiemen hyvinvointikeskuksen huikeissa puitteissa mihin kuuluu ruoka ja lauantaina sauna:

Pe Illallinen. La aamupala, lounas ja päivällinen. Su aamupala ja lounas.


2x Aamuharjoitusta
2x Äänihoitokonserttia
2x Luovuus workshop

1x Maalaus workshop

1x Goodie bag ( arvo 80€+)
Ja huippu porukan!

AIKA:
 

Retriitti alkaa 26.4.2024 ja paikalle voi saapua klo 14:00 alkaen,

virallinen ohjelma alkaa klo 16:00.

Retriitti päättyy sunnuntaina 28.4. klo 16:00.

HINTA & REKISTERÖINTI + OHJEET
 

Luovuusretriitti 440€ sis alv.

Early bird price 380€ sis alv. voimassa 11.4.2024.

HUOM. Maksetaan kahdessa osassa

ensimmäinen osa 220€ (earlybird 160€) ennen retriittiä

ja 220€ retriitillä majoituksesta, ruuasta.

Hinta sisältää täyden retritti ohjelman 3 päivälle, majoitukset, ruuat ja saunan.

+Goodie bag (arvo 80€+)

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Lähetämme sinulle maksuohjeet sähköpostiin!

Kiitos ilmoittautumisesta! <3

MITÄ TUODA MUKAAN?

 

-Lakanat (aluslakana, pussilakana ja tyynyliinan)

-Mukavat ja lämpimät vaatteet.

-Mukavat vaatteet liikkua.

-Kynän ja muistivihon/ paperia

-Vesipullo

-Henk koht hygienia tuotteet ja pyyhe

-Joogamatto

 

Autolla:

Kartta linkki heponiemeen: 

https://goo.gl/maps/CDxXA1k3aaUuXcaK6

 

Bussilla/ Junalla:

Katso www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi

 

 

 

Luvassa on uskomaton viikonloppu hyvällä porukalla itseään kehittäen,

uutta oppien ja akkuja ladaten täyteen energiaa!

Sydämellisesti tervetuloa Luovuusretriitille! <3

SPONSORIT

Logo-black-split-LQ.jpeg
kaapa-mushrooms-logo.png
Möttönen_logo_Black.png
BSlogo.png

BLACK STUFF

bottom of page