top of page

Luovuusretriitti

Iloa, läsnäoloa, pysähtymistä, tanssia, maalausta, itsensä ilmaisua.

RIMG_1789.jpg

 Luovuusretriitti 2-4.2.2024

@ Heponiemi, Karjalohja

Luovuusretriitti tuo meidät yhteen viikonlopuksi rentoutumaan, antautumaan luovuudelle, ilolle ja yhdessä ololle. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen luovuutensa kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuus elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä. Luovuuteen on monia teitä, yksi niistä on voida hyvin ja oppia voimaan hyvin, kykyä olla läsnä kehossa, kykyä rentoutua ja niin sanotusti tulemaan itsensä tieltä pois. Luovuudesta käsin pystyy oivaltamaan tärkeitä asioita elämästä, löytämään parempia ratkaisu ja löytää uutta inspiraatiota olla. Tämä kaikki avautuu paremmin, kun pääset itse kokemaan retriitillä mitä on luovan tilan hyvinvointi ja sen vaikutus tapaan elää joka päivästä elämää.

KENELLE RETRIITTI ON SUUNNATTU?


Kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä lisää iloa, luovuutta, yhteyttä ja itsevarmuutta. Sinulle, joka toivot löytäväsi enemmän yhteyttä omaan luovuuteesi, tahdot tutkia ja vahvistaa omaa virtausta, oli se sitten musiikissa, ilmaisussa tai itsetuntemuksessa. Sinulle, joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää lisää läsnäoloa, leikkimielisyyttä, luontoyhteyttä omaan arkeen! Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi.

MIKSI TULLA RETRIITILLE?

 


Nykyään elämä vaatii meitä olemaan kuin super sankareita, jatkuvasti suorittamaan tehokkaammin sekä koventamaan tahtiamme… Olemme tavoitettavissa lähes jatkuvasti, ja teknologia näyttelee yhä suurempaa roolia jopa meidän vapaa-ajallamme. Monet meistä kokevat, että elämä on jatkuvaa suorittamista, ja helposti sitä toistaa arkisia askareita autopilotilla samalla kaavalla päivästä, viikosta, kuukaudesta jopa vuodesta toiseen kunnes tulee seinä vastaan, ja joudumme pysähtymään syystä tai toisesta.

Halutessamme muutosta arkeen, meidän täytyy ymmärtää oma elämämme kokonaisvaltaisesti. Tarvitsemme pysähtymistä, lepoa, liikettä, terveellistä ravintoa, aikaa itselemme ja rauhaa ympärillemme, jotta voimme kuulla paremmin sydäntämme ja ottaa pieniä askelia kohti oman elämämme hallintaa sekä läsnäolevampaa arkea. Äänihoitoretriitti on luotu toimimaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteenä kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä enemmän yhteyttä, merkityksellisyyttä ja rauhaa.

 

Meissä jokaisessa on uskomaton potentiaali ja voima meidän sisällä. Pystymme mitä uskomattomimpiin asioihin kunhan vaan löydämme sen oman juttumme, kaivamme sisältä sitä vahvaa energiaa ja potentiaalia. Tule herättämään sisäinen taiteilijasi, sisäinen taistelijasi, sisäinen tekijäsi, sisäinen äänesi, sisäinen luontosi. Tule herättämään itsesi. Kaiva itsesi esiin ja lähdet toteuttamaan omia unelmiasi selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Jatkossa löydät sisältäsi vastaukset, näet paremmin ratkaisut ja mahdollisuudet, alat hyödyntämään rohkeammin oman voimasi potentiaalia etkä piiloudu enää egon ja mielen tuottamien pienentävien ajatusten alle.

Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi. Tulet löytämään viikonlopun aikana lisää työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, saat lisää saman henkisiä ihmisiä ympärillesi ja herätät luovuutta sisälläsi.

Viikonlopun jälkeen lupaamme, että uskallat helpommin. Löydät helpommin ratkaisuja. Sinulla on muutama ihminen lisää keneltä voit ja uskallat kysyä apua. Kaivamme hiukan sisällesi luovuutta, energiaa ja voimaa jolla jaksat paremmin

sekä uskallat ottaa lepoa silloin kun on sen aika.

RETRIITIN JÄRJESTÄJÄ:

_edited_edited.jpg

Jani Toivonen

Jani on sisäisen rakkauden ja luovuuden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

PAIKKA:
 

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä missä keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien sekä metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA:

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Meillä retriitillä on perjantaina illallinen, lauantaina aamupala, lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

AIKA:
 

Retriitti alkaa 2.2.2024 ja paikalle voi saapua klo 14:00 alkaen,

virallinen ohjelma alkaa klo 16:00.