top of page
370926650_833124064909938_6607323349976021426_n.jpg

Äänihoitoretriitti

Äänihoitoretriitti tuo meidät yhteen viikonlopuksi syventämään läsnäoloa, kuuntelua, itseilmaisua ja pitämään hauskaa yhdessä. Intentiona on päästä kosketuksiin sisäisen taiteilijasi ja muusikon kanssa, vahvistamaan yhteyttä luontoon, hahmottamaan kuinka luovuuden ja musiikin vapauttava voima elää hetkessä ja kulkee käsi kädessä oman hyvinvoinnin kanssa jokapäiväisessä elämässä. Tällä retriitillä pääset oppimaan uusia tapoja pitää huolta omasta hyvinvoinnista, miten olla läsnä, tulla takaisin kehoon ja kuinka virittää oma intstrumenttisi sekä ennenkaikkea pääset kokemaan todellisen äänihoidon ja yhteentulemisen voiman. Tämä kaikki avautuu paremmin, kun pääset itse kokemaan retriitillä mitä todellinen äänihoito on ja miten tulla niin sanotusti tulemaan itsensä tieltä pois.

heponiemi_tilat-ja-tilukset_ravintola-kappeli.jpeg
b5ccda32-67a3-45ff-a67c-1ead0d8db26a 2.JPG

Äänihoitoretriitti 3-5.11.2023

KENELLE RETRIITTI ON SUUNNATTU?

Kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä lisää iloa, musiikkia, yhteyttä, itsevarmuutta ja saman henkisiä ihmisiä. Sinulle, joka toivot löytäväsi enemmän yhteyttä omaan ääneesi, tahdot tutkia tutkia ja vahvistaa omaa ääntäsi, oli se sitten musiikissa, ilmaisussa tai itsetuntemuksessa. Sinulle, joka kaipaat muutosta positiivisempaan ajatteluun ja haluat löytää lisää läsnäoloa, leikkimielisyyttä, luontoyhteyttä omaan arkeen!

MIKSI TULLA RETRIITILLE?

Nykyään elämä vaatii meitä olemaan kuin super sankareita, jatkuvasti suorittamaan tehokkaammin sekä koventamaan tahtiamme… Olemme tavoitettavissa lähes jatkuvasti, ja teknologia näyttelee yhä suurempaa roolia jopa meidän vapaa-ajallamme. Monet meistä kokevat, että elämä on jatkuvaa suorittamista, ja helposti sitä toistaa arkisia askareita autopilotilla samalla kaavalla päivästä, viikosta, kuukaudesta jopa vuodesta toiseen kunnes tulee seinä vastaan, ja joudumme pysähtymään syystä tai toisesta.

 

Halutessamme muutosta arkeen, meidän täytyy ymmärtää oma elämämme kokonaisvaltaisesti. Tarvitsemme pysähtymistä, lepoa, liikettä, terveellistä ravintoa, aikaa itselemme ja rauhaa ympärillemme, jotta voimme kuulla paremmin sydäntämme ja ottaa pieniä askelia kohti oman elämämme hallintaa sekä läsnäolevampaa arkea. Äänihoitoretriitti on luotu toimimaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteenä kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä enemmän yhteyttä, merkityksellisyyttä ja rauhaa.

 

 

Meissä jokaisessa on uskomaton potentiaali ja voima meidän sisällä. Pystymme mitä uskomattomimpiin asioihin kunhan vaan löydämme sen oman juttumme, kaivamme sisältä sitä vahvaa energiaa ja potentiaalia. Tule herättämään sisäinen taiteilijasi, sisäinen taistelijasi, sisäinen tekijäsi, sisäinen äänesi, sisäinen luontosi. Tule herättämään itsesi. Kaiva itsesi esiin ja lähdet toteuttamaan omia unelmiasi selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Jatkossa löydät sisältäsi vastaukset, näet paremmin ratkaisut ja mahdollisuudet, alat hyödyntämään rohkeammin oman voimasi potentiaalia etkä piiloudu enää egon ja mielen tuottamien pienentävien ajatusten alle.

 

Toisaalta voit nähdä tämän viikonlopun hengähdyshetkenä, paikkana ladata akkuja ja fiilistellä elämääsi. Tulet löytämään viikonlopun aikana lisää työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, saat lisää saman henkisiä ihmisiä ympärillesi ja herätät luovuutta sisälläsi.

 

Viikonlopun jälkeen lupaamme, että uskallat helpommin. Löydät helpommin ratkaisuja. Sinulla on muutama ihminen lisää keneltä voit ja uskallat kysyä apua. Kaivamme hiukan sisällesi luovuutta, energiaa ja voimaa jolla jaksat paremmin

sekä uskallat ottaa lepoa silloin kun on sen aika.

RETRIITTI SISÄLTÄÄ:

2x yötä luonnon keskellä heponiemen hyvinvointikeskuksen huikeissa puitteissa mihin kuuluu ruoka ja lauantaina sauna:

Pe Illallinen. La aamupala, lounas ja päivällinen. Su aamupala ja lounas.

2x Aamuharjoitusta

2x Äänihoito-konserttia

3x Äänihoito workshop

1x  Maalaus Workshop

Ja huippu porukan! <3

RETRIITIN JÄRJESTÄJÄ:

_edited_edited.jpg

Jani Toivonen

Jani on sisäisen voiman ja rakkauden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

PAIKKA:
 

Majoitumme Heponiemen tilalla Karjalohjalla, Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä missä keho ja mieli pääsee lepäämään ja inspiroitumaan tammien sekä metsälehmusten katveessa. Majoitus tapahtuu 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus on myös lisämaksusta saada oma huone. Tutustu heponiemeen paremmin: http://heponiemi.fi

RUOKA:

Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voi maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä puhtaita raaka-aineita ja vieraita kohtaan. Keittiössä suositaan kasvisruokaa, lähituottajia, ja luomua. Ruoka on mahdollisimman vähän prosessioitua, ravintorikasta ja valmistettu ilman turhia lisäaineita tai sokereita. Meillä retriitillä on perjantaina illallinen, lauantaina aamupala, lounas ja päivällinen, sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Muistathan mainita erityisruokavaliosi rekisteröinnin yhteydessä.

AIKA:
 

Retriitti alkaa 3.11.2023 ja paikalle voi saapua klo 14:00 alkaen,

virallinen ohjelma alkaa klo 16:00.

Retriitti päättyy sunnuntaina 5.11. klo 16:00.

Anchor 1

HINTA & REKISTERÖINTI + OHJEET
 

Äänihoitoretriitti 494€ sis alv.

Early bird price 440€ sis alv. voimassa 17.10.2023.

HUOM. MAHDOLLISUUS OSAMAKSUUN!

Hinta sisältää täyden retritti ohjelman 3 päivälle, majoitukset, ruuat ja saunan.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Lähetämme sinulle maksuohjeet sähköpostiin!

Kiitos ilmoittautumisesta! <3

MITÄ TUODA MUKAAN?

 

-Lakanat (aluslakana, pussilakana ja tyynyliinan)

-Mukavat ja lämpimät vaatteet.

-Mukavat vaatteet liikkua.

-Kynän ja muistivihon/ paperia

-Vesipullo

-Henk koht hygienia tuotteet ja pyyhe

-Joogamatto (Löytyy myös lainamattoja)

 

Autolla:

Kartta linkki heponiemeen: 

https://goo.gl/maps/CDxXA1k3aaUuXcaK6

 

Bussilla/ Junalla:

Katso www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi

 

 

Luvassa on uskomaton viikonloppu hyvällä porukalla itseään kehittäen,

uutta oppien ja akkuja ladaten täyteen energiaa!

Sydämellisesti tervetuloa ikimuistoiselle äänihoitoretriitille! <3

bottom of page